Åre är världens skönaste (skid)ort

En annons i Magasin Åre når en målgrupp som bevisligen är aktiv, sportig och köpstark. Dessutom i en ledig, avslappnad och positivt laddad miljö där läsaren är extra mottaglig för nya intryck. Över 75% av av Magasin Åres läsare är höginkomsttagare från storstads­regionerna i södra Sverige. Medelåldern är cirka 35 år, könsfördelningen är jämn och en majoritet är medlemmar av en barnfamilj. De lägger gärna sina pengar på upplevelser. Magasin Åres läsare sparar inte på krutet! 

Över 700 000 gäster besöker Åre varje år:

Tjänar över 500 tkr

Från Mälardalen

Från storstäder

Är kvinnor

Läser Magasin Åre

VAD ÄR MAGASIN ÅRE?
Magasin Åre har i över 20 år varit ett av Sveriges främsta och mest välkända destinationsmagasin. Tidningen underhåller och fascinerar med fantastiska bilder, intressanta ämnen och nyttig information. Sport och naturupplevelser varvas med mat och dryck, prylar, mode, inredning och profiler. Ingen lägger ifrån sig tidningen oberörd.

VARFÖR ANNONSERA I MAGASIN ÅRE?
Åre är en nationell marknadsplats fri från vardagens enorma mediebrus. En annons i Magasin Åre når en målgrupp som bevisligen är aktiv, sportig, köpstark, konsumtionsbenägen och kvalitetsmedveten. Dessutom i en positivt laddad miljö där den är extra mottaglig för nya intryck. Många av Åres gäster samlar på tidningen och tar med den hem till soffbordet. Eller på kontoret. Magasin Åre gör intryck.

VEM LÄSER MAGASIN ÅRE?
De flesta av de 700 000 som årligen besöker Åre kommer från storstadsregionerna i södra Sverige. Magasin Åre är inte en lokaltidning. Medelåldern är cirka 35 år, hälften av gästerna är män och en majoritet är medlemmar av en barnfamilj. De lägger gärna sina pengar på upplevelser. Magasin Åres läsare spar inte på krutet! 

VAD FÅR NI FÖR PENGARNA?
En annons i Magasin Åre når över 70% av byns  övernattande gäster (och väldigt många dagsturister). Under hela säsongen. Smart och kostnadseffektivt. En frekvensrabatterad annons i ett annat magasin når bara ett visst antal läsare flera gånger. 

VEM ÄR UTGIVARE?
Bakom det prisbelönta magasinet står rutinerade tidningsmakare, skribenter och fotografer. Magasin Åre hämtar inspiration ur det som Åre står för och är en helt oberoende produkt som inte tillverkas för någon specifik uppdragsgivare. 

Överallt, hela tiden

Vintern lever länge i Jämtland, minst fem månader. En annons i Magasin Åre lever lika länge och når nya läsare under hela säsongen. Smart — och väldigt konstnadseffektivt. Tidningen distribueras i butiker, på hotellrum och i receptioner genom hela dalgången. Med lite tur kan du även hitta den hos våra väl valda samarbetspartners i storstäderna.

annonsformat

UPPSLAG
410 x 265 mm (+5 mm utfall)
Levereras som två helsidor

HELSIDA
205 x 265 mm (+5 mm utfall)

HALVSIDA
87 x 245 mm

HALVSIDA
180 x 120 mm

KVARTSSIDA
87 x 120 mm

priser
vinter/vår

UPPSLAG — 75 000 kr
HELSIDA — 51 000 kr
HALVSIDA — 33 000 kr
KVARTSSIDA — 22 000 kr
BAKSIDA — 70 000 kr

Upplaga ca 30 000 exemplar
Utgivning i mitten av december
Materialdag i mitten av november

priser
SOMMAR/HÖST

UPPSLAG — 49 000 kr
HELSIDA — 32 000 kr
HALVSIDA — 21 000 kr
KVARTSSIDA — 15 000 kr
BAKSIDA — 45 000 kr

Upplaga ca 25 000 exemplar
Utgivning i mitten av juni
Materialdag i mitten av maj

Annonspriser är exklusive moms och gäller för tryckfärdigt annonsmaterial (uppslag levereras som två helsidor). Tillkommande produktionskostnader för ej tryckfärdigt material faktureras separat. Begärd placering samt specialformat offereras på förfrågan.

Vi hörs!

Kontakta oss på tel. 0647-135 40, alt. maila på info@magasinare.com, eller så hör vi av oss när du minst anar det.